fbpx
Meny Lukk

Swepac

Swepac Markkomprimering

Ved komprimering/pakking av sand, grus, steinstøv og asfalt er det viktig å velge riktig størrelse på komprimatoren. Til og med antall overfarter av det som skal komprimeres betyr mye for sluttresultatet. Rett vekt kombinert med riktig antall overfarter gir det rette resultatet. Rett vekt på maskin og rett antall komprimeringer står angitt i landets bygge-normer. Generelt kan man si at grove materiell som sprengstein krever en større maskin, mens finere masser som sand og grus generelt behøver en mindre maskin. Bunnplatene på disse maskinen er også konstruert for å forhindre dannelse av spor ved asfaltarbeid.

Les mer her

Mer om Swepac

Et annet aspekt er ved smale eller trange flater kan det være greit å bruke en markvibrator som er frem og bakover gående. Her kan man da med fordel bruke Swepac sine maskiner som også kan kjøre veldig sakte takket være den trinnløse frem/-bakover funksjon. Ved komprimering av asfalt finnes maskiner med innebygd vanntank og sprinkler som kjøler og smør bunnplaten for å forhindre at varm asfalt setter seg fast i maskinen..

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!