fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Swepac Markkomprimering

Ved komprimering/pakking av sand, grus, steinstøv og asfalt er det viktig å velge riktig størrelse på komprimatoren.
Til og med antall overfarter av det som skal komprimeres betyr mye for sluttresultatet. Rett vekt kombinert med riktig antall overfarter gir det beste resultatet. Rett vekt på maskin og rett antall komprimeringer står angitt i landets byggenormer. Generelt kan man si at grovt materiell som sprengstein krever en større maskin, mens finere masser som sand og grus generelt behøver en mindre maskin.
Bunnplatene på disse maskinen er også konstruert for å forhindre dannelse av spor ved asfaltarbeid.

Les mer her

Swepac battery

Med stor satning på utslippsfrie anleggsplasser passer det bra at Swepac har patent på batteridrevne markkomprimatorer. Det er flere år siden Swepac lanserte sin første batteridrevne serieproduserte vibroplate.
Nå følger Swepac opp med to nye modeller i 2022.

Først kommer FR100B som er en batteridreven stående komprimator, og senere i 2022 kommer FB200B som er en batteridreven frem- og bakover-gående mark-komprimator på ca. 200 kilo.

Swepac er ledende på mange felt i utviklingen og teknologien når det kommer til markkomprimering.
Ta kontakt med våre selgere for mer informasjon om fremtidens komprimatorer! 

Mer om Swepac

Et annet aspekt er ved smale eller trange flater kan det være greit å bruke en markvibrator som er frem og bakover gående. Her kan man da med fordel bruke Swepac sine maskiner som også kan kjøre veldig sakte takket være den trinnløse frem/-bakover funksjon. Ved komprimering av asfalt finnes maskiner med innebygd vanntank og sprinkler som kjøler og smør bunnplaten for å forhindre at varm asfalt setter seg fast i maskinen..

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!