fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

ITR hammere

ITR Hammere er produsert og montert i Italia av ITR sin egen fabrikk. Dette gjør at kvaliteten på hammerne er av høyeste kvalitet. Dette selv om prisen er lav i forhold til kvalitet. Vi kan tilby hammere fra 60kg til 10.000 kilo. 
Denne serien tilbyr to forskjellige typer hammere: MonoBlack og NitroWhite.

ITR MonoBlack-hammeren,  som er veldig stille takket være polyuretanbelegget, skiller seg ut for sin monoblokk stålkropp uten bindestenger som gjør hammerens vedlikehold raskt og enkelt. Videre reduserer monoblokkstrukturen og den økte hydrauliske bremsen risikoen for brudd og vedlikeholdskostnader betydelig, slik at de totale eier- kostnadene kan reduseres.
ITR MonoBlack hammer er tilgjengelig fra 60 kg til 950 kg og er kompatibel for bruk med opptil 14 tonns maskiner.

ITR NitroWhite-hammeren sørger for større slagkraft ved konstant hastighet takket være det interne reguleringsventilsystemet. Denne hammeren tillater manuell frekvens / effektvariasjon for å  unngå blanke slag.  ITR NitroWhite-hammeren  representerer den beste balansen mellom ytelse, pålitelighet og  bekvemmelighet.

ITR NitroWhite hammere er tilgjengelig fra 70 kg til 10.000 kg og  er kompatibel for bruk med opptil 140 tonn maskiner.

Vi kan hjelpe deg med det du trenger. Vi har selvfølgelig delelager til alle hammere.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!