fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Mobil olje

Entrack har drevet med maskiner og utstyr i over 40 år. Det betyr at vi gjennom 40 år har opparbeidet oss erfaringer rundt hvilke produkter som er riktig og viktig. Vi er importør av maskiner, driver service og vedlikehold med et landsomspennende servicenett og har egne verksteder på våre avdelinger rundt i Norge. Noe vi har lært er viktig når man driver med mekanikk og maskiner er smøreoljer. Derfor har Entrack inngått et samarbeid med Mobil på leveranser av oljer og smøremidler. Det er viktig med kvalitet i alle ledd i vår bransje.

Når det kommer til motor og hydraulikk er det ekstra viktig. Det at smøremidlene holder den kvaliteten det skal, betyr økt levetid og sparte kostnader for deg som kunde. Det å bruke riktig produkter til rett oppgave er noe av det viktigste man må tenke på når man har med maskiner og mekanikk å gjøre.

Bruker man feil olje kan dette bety store ekstra kostnader og forringet levetid på dine maskiner og utstyr.  Noe som kan gi dårligere resultat på bunnlinjen. Og det er de pengene man jobber for.

Ta kontakt med våre dyktige selgere for å få rett olje til dine maskiner og utstyr.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!