Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Finn maskinselger

Maskinselgere
Velg område
Christian Salomon Olsen
48 27 15 75
christian.olsen@entrack.no

Alexander Apeland
90 84 33 90
alexander.apeland@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Thomas Bakervik
46 19 06 53
thomas@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Harald Holte
95 19 55 70
harald@entrack.no

Hedmark/Oppland
Anders Roterud

97 69 64 26
anders.roterud@entrack.no

Hedmark
Tor Hammer
99 10 36 46
tor@entrack.no

Alf Magne Gausen
90 61 83 93
alf.gausen@entrack.no

Rolf-Eirik Ivarsson
91 10 22 51
rolf-eirik.ivarsson@entrack.no

Yanmar
Hans Christian Hagen
91 51 02 42
hchagen@entrack.no

Kramer
Tom Erik Huuse
90 06 29 84
tehuuse@entrack.no

Du kan også selvfølgelig kontakte oss på firmapost@entrack.no eller telefon 62 94 54 40 – eller du kan legge igjen informasjonen din under her så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Kontakt oss

Om Entrack

Entrack AS ble etablert i 1976 som leverandør av deler og utstyr til anleggsbransjen.
Ideen var å kunne tilby kvalitetsdeler til en bedre pris enn ofte dyre originaldeler.

De første varegruppene var stort sett slitedeler og understell. Thorbjørn Kvesetberg som selv var entreprenør hadde mange kontakter i både inn- og utland, og stor tilgang på deler og utstyr til maskiner. Han så fort hvor mye penger han selv sparte ved å kjøpe deler fra utlandet.

Driften startet i det små, men vokste fort. De første årene ble det jobbet hardt for å finne flere leverandører med riktig produkter som hadde rett kvalitet og pris.

Ettersom bedriften vokste kom det stadig til agenturer og ansatte. Som en stor familie med et mål, jobbet man for å kunne være den beste samarbeidspartner for sine kunder. Kjernen til å tjene penger er godt samarbeid. At alle skal tjene penger og gjøre hverdagen så enkel som mulig, har alltid vært viktig for oss i Entrack AS og noe vi etterstreber hver dag.

Etter hvert som kundene våre hadde nye og flere behov, skaffet Entrack AS nye agenturer og fant løsninger for å hjelpe sine kunder. I dag er vi en totalleverandør til anleggsbransjen. Kundene har vært en del av oss i våre snart 50 år, og i dag har Entrack AS over 40 000 kunder landet rundt. Noe vi er utrolig stolte av. Entrack AS vokste fortløpende og ble en betydelig aktør i markedet.

På midten av 90 tallet var det tid for et generasjonsskifte i bedriften. Tom og Robert – som hadde vært med gjennom flere år og bygget opp selskapet – tok over som henholdsvis daglig leder og styreformann/salgssjef og bedriften fortsatte å vokse videre.

I juli 2013 fikk også bedriften agenturet på Kobelco som en av to importører til Norge. Dette gjorde at omsetningen vokste betraktelig i årene fremover. Vi har også gått fra å være en avdeling på Grinder i oppstarten, til å bli landsdekkende med 10 avdelinger rundt i Norge.

Vi har også fått agenturer som Swepac, Ljungby Maskin, MB Crusher med mer i de senere årene. I 2021 passerte Entrack AS 100 ansatte og omsatte for over 500 millioner, med et mål om å øke videre i fremtiden.

I 2023 kjøpte Entrack AS opp firmaet H&H maskin AS, dette førte til at Entrack overtok agenturet på import og salg av Kramer hjullastere og Yanmar sitt anleggsmaskinprogram.

Dette er med på å styrke vår posisjon som leverandør til anleggsbransjen.

Det vi aldri skal vike fra er å være den beste samarbeidspartneren for våre kunder. Det er tross alt det Entrack AS handler om i bunn og grunn.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!