Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Finn maskinselger

Maskinselgere
Velg område
Christian Salomon Olsen
48 27 15 75
christian.olsen@entrack.no

Alexander Apeland
90 84 33 90
alexander.apeland@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Thomas Bakervik
46 19 06 53
thomas@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Harald Holte
95 19 55 70
harald@entrack.no

Hedmark/Oppland
Anders Roterud

97 69 64 26
anders.roterud@entrack.no

Hedmark
Tor Hammer
99 10 36 46
tor@entrack.no

Alf Magne Gausen
90 61 83 93
alf.gausen@entrack.no

Rolf-Eirik Ivarsson
91 10 22 51
rolf-eirik.ivarsson@entrack.no

Yanmar
Hans Christian Hagen
91 51 02 42
hchagen@entrack.no

Kramer
Tom Erik Huuse
90 06 29 84
tehuuse@entrack.no

Du kan også selvfølgelig kontakte oss på firmapost@entrack.no eller telefon 62 94 54 40 – eller du kan legge igjen informasjonen din under her så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Kontakt oss
gummibelte header

Gummibelter

Entrack AS har etablert seg som Norges største og mest komplette leverandør av gummibelter og understell. Med et bredt lager av gummibelter til kjente merker som Kobelco, Kubota, Volvo, Hitachi, Komatsu, Airman, Caterpillar, New Holland, Doosan, JCB, Takaushi, Morooka, og mange flere, er vi stolte av å kunne betjene et mangfoldig kundegrunnlag.

Fra små flishuggere til store beltegående dumpere, har vi belter som passer til nesten alle behov. Vi forstår at for våre kunder er både pris og kvalitet av største betydning. Derfor har vi nøye valgt leverandører som vi vet leverer på begge fronter. Vårt engasjement for kvalitet strekker seg langt utover produktvalg; det er kjernen i alt vi gjør. Gummibelter spiller en kritisk rolle i ytelsen og effektiviteten til mange maskiner. Som Norges ledende leverandør, er Entrack dedikert til å forstå og oppfylle behovene til våre kunder. Vårt omfattende sortiment av gummibelter er designet for å være kompatibelt med en rekke kjente merker, og gir kundene våre enestående valgmuligheter.

gummibelte2
gummibelte1

Da Entrack AS ble kontaktet av en ny leverandør av gummibelter for over 10 år siden, tok vi beslutningen om å feltteste beltene i 3 år. Dette var for å sikre at de oppfylte våre strenge kvalitetskrav før vi inkluderte dem i vårt sortiment. Dette engasjementet for kvalitetssikring understreker vår dedikasjon til å alltid levere det beste til våre kunder, til den riktige prisen. Enten du er på utkikk etter spesifikke gummibelter eller trenger veiledning om understell, er vårt erfarne team her for å hjelpe. 

Ta kontakt med oss for å få hjelp til å finne riktig belter og understell til din maskin.

Entrack gir 18 måneder / 1800 timer*
garanti på gummibelter

* fra kjøpsdato

Gummibelter til minigravere

Når det kommer til belter til minigravere, er kvalitet og holdbarhet avgjørende. Entrack, som Norges største og mest komplette leverandør, tilbyr et imponerende utvalg av gummi belter til minigravere. Disse beltene er spesielt designet for å tåle de tøffeste forholdene, og er kompatible med kjente merker som Kobelco, Kubota, Volvo, Hitachi, Komatsu, og mange flere. Med over 8 års erfaring og en dedikert tilnærming til kvalitet, har Entrack felttestet sine gummibelter i flere år før de blir lagt til i sortimentet. Dette sikrer at kundene alltid får belter av høyeste kvalitet til riktig pris. Enten du trenger belter til små flishuggere eller store beltegående dumpere, står Entrack klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte gummibelet til din minigraver. Med en garanti på 18 måneder eller 1800 timer fra kjøpsdato, kan du være trygg på at du investerer i et produkt som varer.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!