fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Gummibelter

Entrack er Norges største og mest komplette leverandør av gummibelter og understell til mini- og store maskiner. Vi har til enhver tid et stort lager av de fleste typer understell og gummibelter. Vi fører gummibelter i alt fra små flishuggere til store dumpere på gummibelter.

Vi skaffer alt av understell til alle typer maskiner og merker. Vi vet at pris og kvalitet er viktig. Derfor har vi valgt noen leverandører som vi vet vi kan stole på når det kommer til kvalitet, leveringsdyktighet og pris. 

Vi lagerfører gummibelter til merker som Kobelco, Kubota, Volvo, Hitachi, Komatsu, Airman, Caterpillar, New Holland, Doosan, JCB, Takeuchi, Morooka og flere. 

Da vi ble kontaktet for 4 år siden av en ny leverandør på gummibelter valgte vi og feltteste beltene i 3 år på flere maskiner før vi tok dem inn til lager. Dette forteller litt om hvor viktig det er for oss å alltid levere en god kvalitet til riktig pris. 

Ta kontakt med oss for å få hjelp til å finne riktig belter og understell til din maskin.

Entrack gir 18 måneder / 1800 timer*
garanti på gummibelter

* fra kjøpsdato

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!