fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Bærbare hydrauliske beltepresser

Våre hydrauliske beltepresser ITR TOPR100M og TOPR100E er designet og produsert for å demontere og montere belter på anleggs- og landbruksmaskiner. Det komplette utstyret består av en bærbar hydraulisk presse (TOPR100) og en drivenhet i form av en manuell pumpe (TOPR100M) eller en elektrisk pumpe (TOPR100E). På forespørsel kan vi også levere en rekke verktøy som er spesielt designet for den type belter som skal repareres.

TOPR100M manuell pumpe

Totrinns manuell pumpe med automatisk veksling fra første til andre trinn. Den er utstyrt med maksimaltrykkventil for justering av trykket og med en fireveis manuell regulering med 3-posisjonsspak og lufttrykkmåler. Hvert sett leveres med to høytrykksslanger for tilkobling til den hydrauliske, bærbare pressen og to hurtigkoblinger for til kobling av slangene. Delenummeret til den bærbare hydrauliske pressen med håndpumpe er TOPR100M.

TOPR100E elektrisk pumpe

Totrinns elektriske pumpe med automatisk veksling fra første til andre trinn. Den er utstyrt med en fireveis manuell regulering med 3-posisjonsspak og lufttrykkmåler, en indre sikkerhetsventil kalibrert for maksimalt driftstrykk og en ytre justerbar ventil for alle mellomtrykk, avhengig av kravene. Den elektriske pumpen kan etter behov operere i kontinuerlig eller intermitterendeg syklus.
Hvert sett leveres med to høytrykksslanger for tilkobling til den hydrauliske, bærbare pressen og to hurtigkoblinger for tilkobling av slangene. Delenummeret til den bærbare hydrauliske pressen med elektrisk pumpe er TOPR100E.

ITR electrical portable press Middels

1 TOPC100 hydraulisk stempelsett

Dette utstyret består av en dobbeltvirkende sylinder med 350 mm slaglengde, som gjør det mulig å utføre demontering og montering av beltene uten avbrudd. Stempelhodet er utformet for å festes til den C-formede holderen. På enden av stangen sitter det en hurtigkobling for raskt bytte av verktøyet.

2 TOSC100 C-formet holder

Dette utstyret består av en C-formet holder, to gjengestenger, to muttere, fire forbindelsesbolter, åtte splittpinner, en oppsamlingskasse for bolter og en bevegelig beskyttelsesskjerm. Konstruksjonen til den C-formede holderen gjør det mulig å trekke ut og føre inn inn boltene på en rask og sikker måte under alle bruksforhold.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!