fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Entrack Utleie

Entrack har avdelinger rundt i Norge hvor du kan leie maskiner og utstyr av oss. Dette være seg om du har behov for en gravemaskin til et prosjekt, en hjullaster, eller noe utstyr for å få jobben gjort. 

Leieperiode
Har du behov for en ekstra maskin i en periode? Da skal vi kunne hjelpe deg med dette. Vi tilbyr langtidsleie opp til 5 år. Eller du kan leie for en periode med utkjøp etter leieperioden. Det er viktig for oss som din samarbeidspartner å hjelpe deg å finne de riktige løsningene for deg.

Forutsigbarhet
Entrack Utleie har maskiner fra 1 tonn og opp til 85 tonn.
Alle maskiner leies selvfølgelig ut med serviceavtale. Dette innebærer at de eneste kostnaden du trenger å tenke på, foruten sjåføren, er diesel og smørefett. Dette gir en forutsigbar hverdag uten skjulte kostnader. Og du vet akkurat hva du må betale og sitter igjen med. Dette kan være en stor trygghet på bestemte jobber og prosjekt.
Vårt mål er å kunne hjelpe våre kunder med det dem til enhver tid skulle trenge for å kunne ha en så enkel arbeidshverdag som mulig. Noe som gir grunnlag for god lønnsomhet og forutsigbarhet. Alt for at du skal kunne få en riktig økonomi i dine prosjekter og bygge dine verdier.

Hvor?
Vi har avdelinger rundt i Norge hvor du kan leie maskiner og utstyr av oss.

Utleiesortiment
I vårt utleiesortiment tilbyr vi blant annet, gravemaskiner fra 1 – 85 tonn, hjullastere fra 9 – 32 tonn, knuseskuffer, sikteskuffer, asfaltfreser, vibroplater fra 50 – 500 kg
(også batteridrevne), pigghammere, gripere, trekuttere, rettebjelker, rippere og mye mer.
Vi tilbyr også leie med kjøp. Hvis du ønsker å leie en maskin for en periode, men finner ut at kjøp hadde vært det riktige, da kan du enkelt kjøpe ut maskinen fra oss til en riktig pris. Eller hvis du er nyoppstartet og bare ønsker faste kostnadsrammer i en periode for å bygge kapital og kredittverdighet hos bankene, kan leie være det rette.

Vi setter også sammen pakker for deg som dekker dine behov. Kontakt oss hos Entrack Utleie for å få tilbud på det du trenger å leie.

KONTAKT
Entrack Utleie AS
Telefon: 91 30 91 00
Epost: post@entrackutleie.no

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!