fbpx
Meny Lukk

Entrack Utleie

Entrack Utleie

Har du behov for en ekstramaskin for en periode eller ønsker å leie til et prosjekt? Hos oss kan du leie maskiner og utstyr til den jobben du skal gjøre. Det å leie betyr større fleksibilitet og en enklerer hverdag. Alle våre utleiemaskiner har selvfølgelig full service inkludert i prisen. Her er det bare å smøre og fylle diesel. Vi gjør alt for at din hverdag skal være så enkel som mulig.

Vi startet Entrack Utleie i 2019 med tanke på å være en enda bedre samarbeidspartner for våre kunder.

Vårt mål er å kunne hjelpe våre kunder med det dem til enhver tid skulle trenge for å kunne ha en så enkel arbeidshverdag som mulig og tjene mest mulig penger.

Vi er ikke et vanlig utleieselskap som leier ut alt mellom himmel og jord til hvem som helst. Vårt fokus er utleie av egne produkter til proffmarkedet.

Har du behov for en ekstra maskin i en periode? Da skal vi kunne hjelpe deg med dette.

I vårt utleiesortiment tilbyr vi gravemaskiner fra 1 – 80 tonn, hjullastere fra 9-32 tonn, knuseskuffer, sikteskuffer, asfaltfreser, vibroplater fra 50-500kg (også batteridrevne), pigghammere, gripere, Intermercato TC klippgripere, rettebjelker, rippere med mer.

Vi setter også sammen pakker for deg ettersom hva du har behov for.

Kontakt oss hos Entrack Utleie for å få tilbud på det du trenger å leie.

Vi tilbyr også leie med kjøp. Hvis du ønsker å leie en maskin for en periode, men finner ut at kjøp hadde vært det riktige, da kan du enkelt kjøpe ut maskinen fra oss til en riktig pris. Eller hvis du er nyoppstartet og bare ønsker faste kostnadsrammer i en periode for å bygge kapital og kredittverdighet hos bankene, kan leie være det rette.

Alt for at du skal kunne få en riktig økonomi i dine prosjekter og bygge dine verdier.

KONTAKT
Entrack Utleie AS
Telefon: 91 30 91 00
Epost: post@entrackutleie.no

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!