fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Kobelco gravemaskiner

Som en av verdens fremste produsenter av beltegående gravemaskiner, er Kobelco kjent for sin overlegne kvalitet og driftssikkerhet.

Entrack AS er en av to importører av Kobelco til Norge, og best på deler til Kobelco i hele Europa.

Da SK75SR-7 og SK85SR-7 kom i april 2019, satte disse standarden for det som skulle komme fremover fra Kobelco. SK75SR-7 har oppnådd nesten 50% markedsandel i sitt segment. Noe som sier mye.

Kobelco jobber konstant for å kunne levere de beste maskinene på markedet. Entrack vil ha alle de nye maskinene fortløpende i sin demopark for prøvekjøring.

KOBELCO Demolition
KOBELCO er den eneste produsenten som bygger dem-olition maskiner fra bunnen av i håndbygget Japansk kvalitet. KOBELCO Demolition modellerhar en base bom for tilkobling av vanlig graveutstyr og det eksklusive NEXT-skjøtesystemet for det ultra lange demolition utstyret.

Maskinen kan raskt settes opp og tilpasses for å oppfylle hele jobbkravet, samt være i bruk i hele oppdraget istedet for bruk av flere maskiner. KOBELCOs Demolition SK350DLC, SK400DLC, SK550DLC er neste generasjon av høy ytelse og nyskapende teknologi.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!