Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Finn maskinselger

Maskinselgere
Velg område
Christian Salomon Olsen
48 27 15 75
christian.olsen@entrack.no

Alexander Apeland
90 84 33 90
alexander.apeland@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Thomas Bakervik
46 19 06 53
thomas@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Harald Holte
95 19 55 70
harald@entrack.no

Hedmark/Oppland
Anders Roterud

97 69 64 26
anders.roterud@entrack.no

Hedmark
Tor Hammer
99 10 36 46
tor@entrack.no

Alf Magne Gausen
90 61 83 93
alf.gausen@entrack.no

Rolf-Eirik Ivarsson
91 10 22 51
rolf-eirik.ivarsson@entrack.no

Yanmar
Hans Christian Hagen
91 51 02 42
hchagen@entrack.no

Kramer
Tom Erik Huuse
90 06 29 84
tehuuse@entrack.no

Du kan også selvfølgelig kontakte oss på firmapost@entrack.no eller telefon 62 94 54 40 – eller du kan legge igjen informasjonen din under her så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Kontakt oss

Krattknusere

Entrack tilbyr et bredt utvalg av hydrauliske krattknusere fra Ilsbo, perfekt for montering på gravemaskiner, hjullastere og kantklippearmer. Våre robuste maskiner er designet for å håndtere selv de tøffeste forholdene, og hjelper deg med å holde områder fri for busker og kratt.

Fordeler med å bruke krattknusere:

  • Effektivitet: Rask og enkel fjerning av kratt og vegetasjon.
  • Stort arbeidsområde: Kan rydde store områder på kort tid.
  • Kraft: Håndterer selv den tykkeste og mest krevende vegetasjonen.
  • Sikkerhet: Redusert risiko for ulykker sammenlignet med manuell rydding.
  • Kostnadseffektivitet: Sparer tid og penger sammenlignet med andre rydningsmetoder.

Fordeler med Ilsbo krattknusere:

  • Enkel montering: Passer til et bredt spekter av maskiner.
  • Høy ytelse: Kraftige kjettinger rydder effektivt vegetasjon, inkludert i områder med stein.
  • Allsidig bruk: Perfekt for grøftekanter, veiskråninger, kraftledningsområder, åkerkanter, beiter, parker, rasteplasser og mer.
  • Økonomisk og miljøvennlig: Kjettingdrift gir lavere driftskostnader og hemmer gjenvekst av uønsket vegetasjon.

Krattkruser for gravemaskin

Entrack tilbyr et bredt utvalg av krattknusere skreddersydd for effektiv rydding av kratt og vegetasjon i store områder. Disse robuste enhetene er utstyrt med solide kniver eller slaghammere, klare til å håndtere selv den mest utfordrende vegetasjonen. Designet for allsidighet, de passer perfekt til oppgaver som grøfterydding, veivedlikehold, skogrydding og landskapspleie. Enkel montering på gravemaskinens arm for hydraulisk betjening gjør dem svært praktiske. Tilgjengelig i flere størrelser for gravemaskiner fra 5 tonn og oppover, disse knuserne tilbyr effektivitet, rask rydding av store områder, kraft til å håndtere tøff vegetasjon, sikkerhet i forhold til manuell rydding og kostnadseffektivitet. Entrack gir også støtte til kundene med et bredt utvalg av modeller, reservedeler, tilbehør og ekspertise for å sikre riktig valg av krattknuser for spesifikke behov.

Krattkruser for minigravere

Entrack tilbyr et variert utvalg av krattknusere for minigravere, ideelle for effektivt å rydde kratt og vegetasjon i små områder. Disse krattknuserne er kompakte, lette, og designet for minigravere mellom 1,5 og 5 tonn. De er robuste, utstyrt med solide kniver eller slaghammere for å takle tykk vegetasjon, og kan brukes til flere formål som grøfterydding og landskapspleie. De er enkle å montere og betjene, og tilbyr effektivitet, presisjon, sikkerhet, og kostnadseffektivitet ved rydding. Entrack tilbyr også reservedeler, tilbehør, og ekspertise for å hjelpe kunder med å velge riktig krattknuser basert på deres spesifikke behov.

Hvorfor kjøpe krattknusere fra Entrack?

Står du overfor utfordringer med å temme vill vegetasjon? Entrack har løsningen med sitt brede utvalg av robuste krattknusere, designet for å takle alt fra tett skog til steinete terreng effektivt. Våre krattknusere er konstruert for å vare, utstyrt med en effektiv kjettingdrift som enkelt håndterer både stein og tett vegetasjon. De er ikke bare økonomiske og miljøvennlige, reduserer driftskostnader og hindrer gjenvekst, men også bygget i samarbeid med anerkjente produsenter for å sikre topp kvalitet og holdbarhet.

Enten det gjelder landskapspleie, skogrydding, vedlikehold av offentlige områder, eller rydding av overgrodd terreng, har Entrack krattknuseren som møter dine behov. Ta kontakt med oss i dag for en gratis konsultasjon og oppdag hvordan våre krattknusere kan gjøre ryddejobben enklere og mer effektiv for deg.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!