fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Krattknusere

Krattknusere fra Ilsbo kan enkelt monteres på ulike typer maskiner. Vi har stort utvalg av både mekaniske krattknusere til traktor og hydrauliske krattknusere til gravemaskiner, hjullaster og kantklippearmer. Her kan du også laste ned produktktkatalogen for en komplett oversikt.

Ilsbo krattknusere fungerer på alle typer kantklipping og er beregnet på å tøffe forhold og egner seg godt til å holde følgende områder fri for busker og kratt; grøftekanter og veiskludre, områder rundt kraftledninger, åkre, beiter og andre gressområder, parkområder, rasteplasser og andre områder man vil forhindre skal gro igjen.

Maskinene er utstyr med kjetting og kan derfor også brukes i områder med stein og mye og høy vegetasjon. Kjetting har også vist seg å være det mest økonomiske alternativet ved rydding av busker i krevende og tøffe miljøer. I tillegg er denne måte å kantklippe på overlegen når det gjelder å hemme gjenveksten.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!