fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Finn maskinselger

Maskinselgere
Velg område

Christian Salomon Olsen
48 27 15 75
christian.olsen@entrack.no

Alexander Apeland
90 84 33 90
alexander.apeland@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Thomas Bakervik
46 19 06 53
thomas@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Harald Holte
95 19 55 70
harald@entrack.no

Hedmark/Oppland
Anders Roterud

97 69 64 26
anders.roterud@entrack.no

Hedmark
Tor Hammer
95 19 55 70
tor@entrack.no

Alf Magne Gausen
90 61 83 93
alf.gausen@entrack.no

Rolf-Eirik Ivarsson
91 10 22 51
rolf-eirik.ivarsson@entrack.no

Yanmar
Hans Christian Hagen
91 51 02 42
hchagen@hh-maskin.no

Kramer
Tom Erik Huuse
90 06 29 84
tehuuse@hh-maskin.no

Du kan også selvfølgelig kontakte oss på firmapost@entrack.no eller telefon 62 94 54 40 – eller du kan legge igjen informasjonen din under her så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Kontakt oss

Krattknusere

Krattknusere fra Ilsbo kan enkelt monteres på ulike typer maskiner. Vi har stort utvalg av hydrauliske krattknusere til gravemaskiner, hjullaster og kantklippearmer. Her kan du også laste ned produktktkatalogen for en komplett oversikt.


Ilsbo krattknusere fungerer på alle typer kantklipping og er beregnet på å tøffe forhold og egner seg godt til å holde følgende områder fri for busker og kratt; grøftekanter og veiskludre, områder rundt kraftledninger, åkre, beiter og andre gressområder, parkområder, rasteplasser og andre områder man vil forhindre skal gro igjen.


Maskinene er utstyr med kjetting og kan derfor også brukes i områder med stein og mye og høy vegetasjon. Kjetting har også vist seg å være det mest økonomiske alternativet ved rydding av busker i krevende og tøffe miljøer. I tillegg er denne måte å kantklippe på overlegen når det gjelder å hemme gjenveksten.

Hvorfor kjøpe krattknusere fra Entrack?

Krattknusere er uunnværlige verktøy for de som ønsker å effektivt fjerne busker, kratt og uønsket vegetasjon fra ulike landskap. Entrack, som en ledende leverandør i bransjen, tilbyr et omfattende utvalg av kvalitetskrattknusere som er designet for å møte ulike behov. Disse maskinene er bygget for å tåle de tøffeste forholdene, fra tett skog til steinete terreng, og gir enestående resultater hver gang.

Våre krattknusere er ikke bare robuste, men også svært effektive. Med kjetting som arbeidsredskap, kan de enkelt takle områder med stein og tett vegetasjon. Denne metoden for kantklipping har vist seg å være både økonomisk og effektiv, og hemmer også gjenveksten av uønsket vegetasjon, noe som resulterer i mindre vedlikehold over tid.

I tillegg til deres effektivitet, legger Entrack stor vekt på kvalitet og holdbarhet når det gjelder våre krattknusere. Vi samarbeider med noen av de mest anerkjente produsentene i bransjen for å sikre at våre kunder får maskiner som varer. Uansett om du jobber med landskapspleie, skogrydding, eller vedlikehold av offentlige områder, vil en krattknuser fra Entrack være et verdifullt tillegg til ditt utstyr.
For de som ønsker å forvandle overgrodd terreng til brukbart land, eller bare holde vegetasjonen i sjakk, er krattknusere fra Entrack det opplagte valget. Kontakt oss i dag for å utforske vårt brede utvalg og finne den perfekte løsningen for ditt prosjekt.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!