fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Sklisikring

Det er viktig med god sklisikring på glatt føre. Dette er billig forsikring for å unngå maskinskade, velt og det som verre er. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. 

Sklisikring

ISYON sklirskydd

Denne kan monteres på de fleste beltemaskiner som har 3kam stålbelter. ISYON er skjært ut av hel HARDOX stålplate, er robust og enkel å montere/demontere. Du må måle tykkelse på belteplaten før bestilling. Vi lagerfører ISYON for 10mm/600mm belteplater, men vi kan levere til alle tykkelser og bredder.

Selges i sett på 8 stk. Det anbefales 2 sett per maskin, 1 sett (8stk) per belte.

Sklisikring

OBS! Belteplater som er bøyd må rettes før ISYON kan monteres.

Sklisikring

Ispigger for gravemaskin

Erstatter platebolt og er en enkel måte å få bedre feste der det er is og glatt. For enklere montering kan ispigg alternativt også monteres på belteplater som har ekstra hull langs kanten i belteplaten beregnet for gummipads.

Anbefaler 2 stk på cirka hver 4. belteplate. Et sett på 50 stk holder til de fleste maskinstørrelser. Leveres i 3 forskjellige dimensjojner; M14, 5/8(16mm) og M20. Alle størrelser leveres med mutter inkludert.

Sklisikring

For gummibelter anbefaler vi å bruke skrupigger som du kan kjøpe i butikken vår. 

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!