Meny Lukk

Dyrsku’n kampanje

I over 150 år har handels- og landbruksmessa Dyrsku’n samlet over 90 000 mennesker årlig. Vi har selvfølgelig vært der i tidligere år med gode produkter og enda bedre tilbud. Dyrsku’n 2020 ble avlyst men tradisjon tro har vi knallgode kampanjetilbud på mange av våre produkter. Ta en titt!

Kampanjen gjelder fra 10.09.2020 til 18.09.2020.

-10% på alle Swepac markkomprimatorer

Vi kjører 10% rabatt på ALLE Swepac markkomprimatorer i perioden frem til 18. september, så her er det bare å slå til på et knallgodt tilbud.

Dette er maskiner med høy funksjonalitet og sikkerhet, overlegen ergonomi, høy kvalitet, samt nøye hensyn til miljøet.

Glass

-20% rabatt!
Som kanskje Norges største leverandør av glass til anleggsmaskiner er muligheten for at vi har glass til akkurat dine maskiner stor. Vi lagerfører glass til alle typer maskiner. Kobelco, Volvo, Cat, Hitachi, Hyundai med mer.

Intermercato

-10% på cut og -15% på klør
Intermercato har et av verdens bredeste utvalg av høytytende utstyr for skogbruk, transport, entreprenørarbeid og gjenvinning. Nå kan du få 10% rabatt på cut og 15% på klør. 

Filterpakker

-20% på Kobelco / New Holland filterpakker
-15% på andre filterpakker

Trenger du nye filterpakker? Kjøp nå for ekstra gode priser. 

SB-produkter

Vi kjører 15% på ALLE SB-produkter

Vegstål og slitestål

-25% rabatt på vegstål og slitestål
Vi tør å påstå vi har markedets beste slitestål og vegstål. Den vanligste feilen mange gjør er å velge feil produkt, kontakt oss for mer informasjon! 

Tenner

-20% rabatt på tenner
Med stor kompetanse rundt hva som er riktig for akkurat deg og din drift vet vi at vi kan tilby deg produkter som gir flest timer pr krone investert.

Tilbudet gjelder ikke KVX.