fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Rototil Quickchange 

Kort forklart

Med Rototilt QuickChange™ håndterer du maskinfestet – og systemets andre deler – helt automatisk fra førerhuset. Takket være den prisbelønte (German Innovation Award 2019) sikkerhetslåsen SecureLock™ minimerer du risiko for pendlende eller mistet redskap. En kraftig låskonstruksjon gir helt stabilt maskinfeste med få og godt beskyttede komponenter.

For tiltrotatoren
Rototilts tiltrotator er full av teknisk innovasjon, og forvandler gravemaskinen din til en smart redskapsbærer som hjelper deg med å forbedre resultatene, og som gir deg mulighet til å ta på deg nye typer oppdrag. Når du velger Rototilt, får du et system som fungerer – fra maskinfeste til redskap. Rototilt QuickChange™ tilfører en ny dimensjon av fordeler i form av tidsbesparende effektivitet, og du kan raskt koble tiltrotatoren fra og til ved behov.

For hydraulisk redskap
Med Rototilt QuickChange™ får du automatisk bytte av hydraulisk redskap, slik at du både sparer tid og øker sikkerheten. Med våre festerammer sørger vi for at både hydraulisk og mekanisk redskap fungerer for din maskin.

Hver minste detalj
Vi har ikke overlatt noe til tilfeldighetene. Denne nye generasjonen helautomatiske hurtigkoblingssystem tilbyr mange fordeler som du ikke finner hos noen andre på markedet. Noen eksempler:

Patentsøkte løsninger

 • Opptil 50 prosent høyere hydraulikkvolumstrøm gjennom maskinfestet takket være forbedret design av hydraulikkoblingene. Gir bedre ytelse ved bruk av redskap med krav til høy volumstrøm og lavt trykkfall.
 • En spesialutviklet og mer slitesterk endeforsegling i hydraulikkoblingen øker levetiden drastisk og minimerer risikoen for lekkasje. Eventuelt bytte av endeforsegling gjøres enkelt uten spesialverktøy.
 • SecureLock™ sikkerhetslås som standard sørger for at redskapen alltid er riktig tilkoblet.
 • Unike sikkerhetsdetaljer på maskinfeste og redskapsfeste sørger for at redskapen holdes fast selv ved trykkfall
  • Fjærbelastet låsesylinder
  • Flat anleggsflate på låseboltene
  • Konstant låsetrykk i låsesylinderen sikres av ventilsjekk
 • Innkapslet fjær i hydraulikkoblingen minimerer risikoen for forurensning av maskinens hydraulikksystem hvis fjæren blir ødelagt.
 • Forbedret design av lukedeksel og tetning beskytter koblingene mot smuss og forurensning.
 • Robust og unik design av hydraulikkoblingene.

Systemet gir en unik gravegeometri, siden alle deler samhandler med hverandre. Det er Rototilt® hele veien.

QC parts system2 1 1

Takket være den smarte sikkerhetslåsen SecureLock™
…minimerer du risiko for pendlende eller mistet redskap. En kraftig låskonstruksjon gir helt stabilt maskinfeste med få og godt beskyttede komponenter. Opptil 50 % høyere hydraulikkvolumstrøm gjennom maskinfestet takket være forbedret design av hydraulikkoblingene. Gir bedre ytelse ved bruk av redskap med krav til høy volumstrøm og lavt trykkfall. En spesialutviklet og mer slitesterk endeforsegling i hydraulikkoblingen øker levetiden drastisk og minimerer risikoen for lekkasje. Eventuelt bytte av endeforsegling gjøres enkelt uten spesialverktøy.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!