fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Knuser den gamle metoden

Våre kunder har begynt å bytte fra deres gamle arbeidsmåter til nye ved å se på vårt utvalg av tilbehør, og investere i det som tilbyr de største fordelene – ikke bare for deres gjeldende arbeid, men også for fremtidige prosjekter.

En enkel løsning, som å bruke en av våre knuseskuffer til å prosessere materiale på stedet, kan gjøre deg trygg på enheten og at du kan ta på deg nye prosjekter du ikke var i stand til tidligere! Nedenfor skal vi se på noen eksempler på dette.

Riving

Før: Ett selskap i Argentina kvittet seg med stein, mens de tenkte at det var et problem med å bli kvitt det. Det er bortkastet penger!

Nå: Etter at de anskaffet seg knuseskuffen BF90.3 til sin Hyundai gravemaskin, kunne de resirkulere steinene ved å knuse dem og selge produktet videre til andre. Selskapet deres vokser, med ny tilstrømning av inntekter.

Steinbrudd

Før: I Peru gravde de ut kritt fra steinbruddet, og pleide å selge krittet slik det var til en lav pris – til nærmest ingen fortjeneste.

Nå: De knuser det med BF90.3 knuseskuff med  mobil kjeveknuser installert på en Caterpillar, og med høy kvalitets aggregat på plass sikrer de høy verdi. En rask og enkel måte å øke profitten og samtidig utnytte alle tilgjengelige resurser.

Ved å bytte fra en gammel metode til en ny en,  fikk de muligheten til å tjene mer penger – hvor man enkelt og raskt tjener tilbake på investeringen av en knuser.

Vegarbeid

Før: I India så kunden etter en måte å produsere tilslag for å bli uavhengige. De brukte en lastebil for å frakte vekk steiner for å knuse den hos en annen leverandør.

Nå: Med BF90.3 knuseskuff produserer de sine egne forsyninger av knusesteiner på stedet, istedenfor å betale for at noen skal frakte materialet vekk. Ved å knuse på stedet sparte de mye penger. 

Hva venter du på? Kontakt oss for mer informasjon!

Forespørsel: Sikteskuff eller Shaft Screener