fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Hydrauliske krattknusere

Våre hydrauliske krattknusere kan monteres på gravemaskinarm, kantklippearm eller Ilsbo 680 klippearm. Bruksområde er kantklipping etter større veier, skogsbilveier med for eksempel overvekst av grener i høyden, kraftlinjer, alpinanlegg, langrennsløyper, jordekanter og andre områder som ikke skal gro igjen. Klippemetoden hvor vi bruker Ilsbo’s utprøvde kjetting «river» grener, kratt og gressvekst. Fordelen er at man forsinker gjenveksten betydelig sammenliknet med metoder som gir rene kutt.

L modellene er bygget lett for å kunne klare store rekkevidder. HD er en tyngre modell for større bærere og tøffere jobber. HDE har senterfeste som er en fordel når man har rotortilt. Vi har også H130LT for bruk på skogskraner. I tillegg kommer det en ny modell i 2022, H160HDB for de virkelig tøffe oppgaver.

De forskjellige hydrauliske modellene passer for bæremaskiner som har kontinuerlig hydraulikk fløde fra 60 til 130 l/min og 170-260 bar trykk. Reimdrift gir lenger levetid og er den anbefalte form for drivverk på redskap som roterer med høy omdreining og som påføres slag og stor ujevn motstand fra omgivelsene. Ilsbo krattknusere var den første kjettingkrattknuser med reimdrift i 1989. Reimdriften skåner hydraulikkmotor, gir og andre komponenter i drivlinje betydelig sammenlignet med løsninger med overføringer via aksel eller direktedrift. Dette gir rett og slett mykere drift.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!