fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Utvidet samarbeid i Alta, Finnmark

Entrack og Hydra Teknikk inngikk 22. september et utvidet samarbeid som Servicepunkt for Ljungby Hjullaster, Kobelco Gravemaskiner og Swepac Markvibrator og som videreforhandler av alle Entrack sine produkter.

Hydra Teknikk ble opprettet 2020 og eies av Bjørn Ove Thomassen og Fredrik Olsen. Bjørn Ove og Fredrik trives best ute hos kundene med reparasjoner og servicer. For å koordinere det hele er Odd Inge Haugen ansatt som daglig leder.

Hydra Teknikk har supre lokaler som passer meget godt til de forskjellige produkter som Entrack leverer. Sammen med Hydra Teknikk ønsker vi å lage et anleggsenter for Alta regionen, samt Finnmark. Hydra Teknikk har 4 egne servicebiler som ferdes i hele Finnmark.

Vi vil bruke de neste mnd. til å legge opp et lager og fylle butikken med forskjellige produkter. Dette gjøres i samarbeid med kunder og av egen erfaring. Hydra Teknikk vil også sammen med sine kunder legge ønskelige produkter for ekstra hurtig levering til kundene.

Med Entrack sin erfaring på ettermarkedet og Hydra Teknikk sine gode referanser i markedet er vi sikre på at dette blir veldig bra for våre kunder.

Vi vil sammen danne et sterkt knutepunkt for produkter, deler og service til anleggsmarkedet i regionen og i samarbeid med Entrack sine maskinselgere Rolf Eirik Ivarsson (Kobelco/Ljungby) og Jan Otto Finne (Ljungby) tror vi dette vil bli suksess.

Fra Venstre Bjørn Ove Thommassen, Stig Johnsrud, Odd Inge Haugan, Herbjørn Haug, Fredrik Olsen.
Verksted Hydrateknikk med Odd Inge Haugan.
I anledningen «samarbeidet» ble det for kunder og ansatte holdt en Presentasjon av Produkter på Stakeriet, noe som ble veldig positivt mottatt.