Meny Lukk

Sikteskuff eller shaft screener

Hvordan velger jeg riktig utstyr?

Det finnes et perfekt verktøy for ethvert arbeid, en utstyrsenhet som øker effektiviteten ved å kutte utgifter og nedetid. For å velge den riktige maskinenheten trenger du å vite hva slags type arbeid som skal utføres, materialtypen som skal behandles og hvilken størrelse det ferdige materialet skal ha. La oss sammenligne to MB Crusher-enheter for arbeid med ulike materialtyper.

Sand

Ved graving av grøfter er høy produksjonsmengde nødvendig, og til dette er vår MB-HDS shafts-screener et utmerket valg.

Et eksempel på dette er et utgravingsprosjekt i USA der man skulle fylle en grøft uten å spre for mye av materialet.

Et selskap i Spania skulle rense en sandstrand for søppel, og her var MB-S sikteskuffe det beste valget. Ved å velge riktig siktestørrelse, renset de ut sanden, mens søppelet ble liggende igjen i sikteskuffens kurv.

FordelerHøy produksjonsmengdeGrøftegraving
MB-HDSVelg meg!
MB-SVelg meg!

Jord

I eksempelet jobber MB Curhser med matjord i Ungarn. På begge arbeidsstedene krevde jobben fint, rent materiale.

Den første jobben var på Bozsik fotballstadion. Her var den utgravde jorden tørr, men inneholdt mye stein. MB Crusher brukte derfor MB-S sikteskuffe med 10 x 10 mm størrelse på sikteplatene.

På det andre arbeidsstedet var jordmaterialet i grøften vått og hadde gjørmeklumper. Her var MB-HDS shaft-screener med stjerneskive det ideelle alternativet. RQ-enheten kunne jobbe og bryte ned det våte og kompakte materialet.

FordelerFuktig jordEnsartethet
MB-HDSVelg meg!
MB-SVelg meg!

Inert materiale

La oss se på rivningsmaterialer og naturstein, begge maskinenhetene kan behandle dette uten problemer.

MB Crusher jobber på et jernbaneanlegg i Tsjekkia i dette eksempelet. Her arbeider en MB-S trommel screener for å skille fint materiale fra grovt, slik at materialet sorteres etter størrelse. Med andre ord: Materiale som er klart til bruk

I Tyskland ble en MB-HDS shafts-screener brukt for å skille rivningsmateriale. De valgte denne enheten fordi de behøvde rask ferdigstilling og høy produksjonsmengde.

FordelerRask jobbGraderte aggregater
MB-HDSVelg meg!
MB-SVelg meg!

Kontakt oss for mer informasjon

Du kan alltid kontakte oss for å få hjelp til å finne hvilken av maskinenhetene våre som best kan øke produktiviteten på arbeidsplassen din. 

Forespørsel: Sikteskuff eller Shaft Screener