fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Sikteskuff eller shaft screener

Hvordan velger jeg riktig utstyr?

Det finnes et perfekt verktøy for ethvert arbeid, en utstyrsenhet som øker effektiviteten ved å kutte utgifter og nedetid. For å velge den riktige maskinenheten trenger du å vite hva slags type arbeid som skal utføres, materialtypen som skal behandles og hvilken størrelse det ferdige materialet skal ha. La oss sammenligne to MB Crusher-enheter for arbeid med ulike materialtyper.

Sand

Ved graving av grøfter er høy produksjonsmengde nødvendig, og til dette er vår MB-HDS shafts-screener et utmerket valg.

Et eksempel på dette er et utgravingsprosjekt i USA der man skulle fylle en grøft uten å spre for mye av materialet.

Et selskap i Spania skulle rense en sandstrand for søppel, og her var MB-S sikteskuffe det beste valget. Ved å velge riktig siktestørrelse, renset de ut sanden, mens søppelet ble liggende igjen i sikteskuffens kurv.

FordelerHøy produksjonsmengdeGrøftegraving
MB-HDSVelg meg!
MB-SVelg meg!

Jord

I eksempelet jobber MB Curhser med matjord i Ungarn. På begge arbeidsstedene krevde jobben fint, rent materiale.

Den første jobben var på Bozsik fotballstadion. Her var den utgravde jorden tørr, men inneholdt mye stein. MB Crusher brukte derfor MB-S sikteskuffe med 10 x 10 mm størrelse på sikteplatene.

På det andre arbeidsstedet var jordmaterialet i grøften vått og hadde gjørmeklumper. Her var MB-HDS shaft-screener med stjerneskive det ideelle alternativet. RQ-enheten kunne jobbe og bryte ned det våte og kompakte materialet.

FordelerFuktig jordEnsartethet
MB-HDSVelg meg!
MB-SVelg meg!

Inert materiale

La oss se på rivningsmaterialer og naturstein, begge maskinenhetene kan behandle dette uten problemer.

MB Crusher jobber på et jernbaneanlegg i Tsjekkia i dette eksempelet. Her arbeider en MB-S trommel screener for å skille fint materiale fra grovt, slik at materialet sorteres etter størrelse. Med andre ord: Materiale som er klart til bruk

I Tyskland ble en MB-HDS shafts-screener brukt for å skille rivningsmateriale. De valgte denne enheten fordi de behøvde rask ferdigstilling og høy produksjonsmengde.

FordelerRask jobbGraderte aggregater
MB-HDSVelg meg!
MB-SVelg meg!

Kontakt oss for mer informasjon

Du kan alltid kontakte oss for å få hjelp til å finne hvilken av maskinenhetene våre som best kan øke produktiviteten på arbeidsplassen din. 

Forespørsel: Sikteskuff eller Shaft Screener