Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Proffenes valg

Banner
Proffenes valg 3

Når du må være sikker på å få start, velger du batterier fra Banner. Røff bruk og et krevende klima preger anleggs-Norge. Da er det i alle fall godt å vite at du er i trygge hender når det kommer til batteri.

Det er da også tilbakemeldingen Entracks egen «Banner-guru», Per Ole Hveberg, har fått høre oftest siden han begynte å jobbe med den østerrikske kvalitetsprodusenten i 1985.

– Det er kvalitet og service det går i, hvis du spør hvordan kunder vil beskrive Banner, begynner Hveberg. – Og de har rett i det. For det er kvalitetsbatterier, produsert i Europa. Det sistnevnte der er vi for øvrig ganske alene om, for det er ikke mange av de konkurrerende merkene som har full kontroll over hvor deres egne batterier er produsert. Vi i Entrack mener kunden bør få vite det, fortsetter han.

Lagres under bakken

Banner
ERFAREN: Per Ole Hveberg er Banner-ansvarlig hos Entrack AS, og har vært det siden 1985.

Med over 30 års erfaring med merket, er det ikke dekkende nok å si at Hveberg har høy kompetanse om batterier fra Banner. Han er i tillegg svært stolt over å representere den kjente europeiske produsenten.

– Fabrikken har vært på samme sted i Linz siden den stod klar i 1937, og nå er det femte generasjon fra familien som styrer fabrikken. Gjennom årenes løp har den vokst seg så omfangsrik at eneste utvidelsesmulighet nå er i høyden, sier Hveberg.

Og det mener han bokstavelig talt, for under fabrikken er det allerede bygd et gigantisk lager, som gjør at batteriene oppbevares i optimale temperaturer. Det gjør at levetiden er i ypperste verdensklasse.

– For å optimalisere lagringen av batteriene har de bygd seg ned i bakken. For oss som jobber med Banner er det viktig å kunne fortelle kunden både hvor batteriet er produsert, og at det er lagret på best mulig måte. De tekniske spesifikasjonene kan du gå god for med Banner. Det som står på merkelappen, er det du finner på innsiden, slår Hveberg fast.

NB: Saken fortsetter under bildet.

STABIL: Fabrikken har vært på samme sted i Linz siden den stod klar i 1937.
STABIL: Fabrikken har vært på samme sted i Linz siden den stod klar i 1937.

– Batteri er ferskvare

De siste tiårene har også miljøfokuset vokst seg stadig sterkere. Både for produsent og forbruker.

– Miljø blir bare viktigere og viktigere. Kravene til vår produksjon blir strengere og strengere, og forbrukerne etterspør ny, miljøvennlig teknologi. Og det er når kravene blir stadig mer avanserte, at forskjellene mellom produsentene vises best. Batteriene i nyere biler i dag skal tåle mer forbruk og hardere lading, for bilene har mer og mer utstyr som tar strøm. Da begynner de såkalte nummer to-merkene, eller billig-merkene å falle fra. Den teknologien henger de ikke med på, advarer Hveberg.

Det er også ett viktig aspekt til batterikunder må være klar over, ifølge Entrack.

– Batteri er ferskvare. Klokka går fra batteriet er ferdig produsert, og det havner på lageret. Hos oss er det tydelig merket, men hos enkelte andre aktører er det ingen som vet hvor lenge batteriet har stått på et lager, eller i butikken. Vi mener kunden fortjener en helt annen trygghet enn det, sier Hveberg bestemt.

– Vet at kunden blir fornøyd

Driver du profesjonelt innen anlegg eller transport, har du ikke hverken tid eller råd til å la bilen eller maskinen stå på grunn av et batteri. Det vet Entrack.

– Målet er at vår kunnskap gir kunden god økonomi. Derfor vil vi gjerne analysere behovene til kundene, før vi gir råd. Den kunnskapen vi har gjør at du kan velge riktig produkt, fordi vi tenker helhet. Banner er et produkt det er artig å selge, for du vet at kunden kommer til å bli fornøyd. Og da er det stor sannsynlighet for at han kommer tilbake etter noen år, fordi det er så bra, sier han fornøyd.

Tilbyr starthjelp

I løpet av vinteren er det spesielt ett produkt det går mye av. Starthjelp.

– Nå har ikke denne vinteren vært all verdens, men vi har solgt mest starthjelp i hele Europa de siste åtte årene. Mer enn store markeder som Italia, Frankrike og Spania. Og det er kanskje litt overraskende for mange, for det er ikke bare kaldt vært som tar knekken på batterier, det gjør varmen også. Men boosteren vi selger er så teknisk avansert at den kan brukes også på nye kjøretøy, hvilket ikke er noe selvfølge på biler med moderne elektronikk, sier Hveberg og holder frem storselgeren.

Han har én siste oppfordring til bransjefolk:

– Starthjelp burde alle som driver med anleggsmaskiner ha i bilen. Det er ikke ofte du trenger det, men jaggu er det godt å ha når det først trengs, sier Hveberg.

Klikk her for å se vårt utvalg av batterier!

Finn maskinselger

Maskinselgere
Velg område
Christian Salomon Olsen
48 27 15 75
christian.olsen@entrack.no

Alexander Apeland
90 84 33 90
alexander.apeland@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Torstein Børve
48 01 47 34
torstein@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Thomas Bakervik
46 19 06 53
thomas@entrack.no

Tor Isdahl (Yanmar/Kramer)
930 36 814
tor.isdahl@entrack.no

Harald Holte
95 19 55 70
harald@entrack.no

Hedmark/Oppland
Anders Roterud

97 69 64 26
anders.roterud@entrack.no

Hedmark
Tor Hammer
99 10 36 46
tor@entrack.no

Alf Magne Gausen
90 61 83 93
alf.gausen@entrack.no

Rolf-Eirik Ivarsson
91 10 22 51
rolf-eirik.ivarsson@entrack.no

Yanmar
Hans Christian Hagen
91 51 02 42
hchagen@entrack.no

Kramer
Tom Erik Huuse
90 06 29 84
tehuuse@entrack.no

Du kan også selvfølgelig kontakte oss på firmapost@entrack.no eller telefon 62 94 54 40 – eller du kan legge igjen informasjonen din under her så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Kontakt oss