fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Oppgraderte maskiner for Kobelco

Du finner de nye og oppgraderte hyttene med Performance X-design på alle Kobelco serie 7 korthekk og serie 11! Her snakker vi brukervennligere løsninger enn tidligere, med ergonomi i høyt fokus. Vi kan friste med en bedre og justerbar stol og med Jog dial av den store LCD-skjermen. I tillegg har Kobelco økt maskinstabiliteten med betydelig økt motvekt. Les mer nedenfor.

Ergonomisk og effektivt

Kobelco har oppgradert hyttene sine vesentlig, og setter sjåføren enda mer i fokus. Her får du en luftfjæret Grammer stol med jog-dial betjening av den store LCD-skjermen. Alt kan styres via denne, så slipper du å strekke deg fremover for å trykke på skjermen. I tillegg er deg LED lys bak knappene, som gjør det enkelt å finne riktig knapp i mørket.

Oppgradert hytte med
Performance X-design

Her får du et luftfjæret Grammer-sete med varme, AC og ergonomiske spaker. Med parallelle vindusviskere sikrer du i tillegg et bredt synsfelt. I hytta finner du også en telefonholder, USB port, strømuttak og mye mer.

Sikkerhet på jobb og eagle eye kameradekning

Med en 10-tommers fargeskjerm (den største i bransjen) og Eagle Eye er du sikker på at du kan se hva som skjer rundt deg. Skjermen er brukervennlig og har mulighet til å låses med passord.

Bilder fra høyre kamera og ryggekameraet vises sammen på den store fargeskjermen, og kan vises i forskjellige moduser. I tillegg kan fugleperspektivmodus og Eagle Eye også bli valgt. Her får du full kontroll.

Kobelco kan også skilte med både ROPS og FOPS godkjenning av førerhus (roll over protection system og fall over protection sytem beskyttelse)

Independent travel

Enkelt forklart så separerer du hovedpumpene, den ene til framdrift, den andre til overvogn. Med dette slipper du at overvogn påvirker belting, og du får en jevn fremdrift hele veien.