fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Kobelco relanserer minigraveren SK17SR-3E

Den japanske produsentens nye modell inkluderer en rekke nye designfunksjoner.

Kobelco er en anerkjent ledende produsent av gravemaskiner fra 1 til 90 tonn, men har særlig fokus på utviklingen av minigraver-serien sin. Selv etter at en maskin har blitt lansert, jobber Kobelcos produktutviklingsteam tett sammen med forhandlere og kunder for å videreutvikle maskinene sine. Dette er tilfellet er med Kobelcos SK17SR-3E som nettopp har blitt relansert med en rekke nye funksjoner og viktige designforbedringer.

Minigravere brukes ofte til landskapsbehandling og mindre bygg- eller industriprosjekter, og førerne tilbringer ofte mange timer i førerhuset. Med tanke på dette har arbeidsmiljøet i Kobelcos SK17SR-3E blitt betydelig oppgradert med et flott Grammer-sete som kan lenes bakover for bedre komfort for føreren. Videre er håndleddsstøtter installert i stedet for armlener for å redusere belastningen på føreren. Alle bryterne inne i førerhuset er utstyrt med bakgrunnslys og LED-arbeidslys er installert som standard på bommen for å gi bedre oversikt.

SK17SR ny

I utviklingen av minigraverne våre, er det viktig for oss å sikre at ytelsen ikke går på bekostning av maskinens størrelse. Når det gjelder SK17SR-3E er ikke maskinen bare konkurransedyktig når det gjelder stikkekraft (8,7 kN) og skuffekraft (15,2 kN), men det nydesignede og komfortable førerhuset har også fått et nytt designer også spesielt tiltalende for førerne.

Produktsjef Peter Stuijt

Kobelco SK17SR-3E er ideell for arbeidsplasser med begrenset plass og kombinerer kompakt design med stor rekkevidde. Resultatet er en maskin med effektiv ytelse, utmerket manøvrerbarhet og holdbarhet. Modellen med beskyttelsestak er uten hekkoverheng og modellen med førerhus har kort hekkoverheng. Begge modellene gir utmerket tilgjengelighet ved arbeid i nærheten av vegger eller ved graving nær grøfter. Maskinen har en svingradius på 180° innenfor en arbeidsbredde på bare 2 m og har dermed lite driftsavtrykk.

SK17SR-3Es utskyvbare belter (990 mm) gir ekstra tilgjengelighet i trange arbeidsområder, maskinen kommer frem i smale åpninger med en bredde på bare 1 m. Når beltet er skjøvet ut (1320 mm) gir det god arbeidsstabilitet.

Når det gjelder holdbarhet, har SK17SR-3E en smidd bomtopp og stifter strammet med bolter og en bomsylinderbeskyttelse som beskytter sylinderen mot skade under arbeid. Maskinens hydraulikkslanger er plassert inne i den tykke svingbraketten av støpejern for ekstra holdbarhet. Som en del av Kobelcos engasjement for å redusere sitt miljøfotavtrykk, oppfyller nå SK17SR-3E kravene i STAGE V.