fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

3 grunner til å bytte til MB Crusher sikteskuff

Jobb seks ganger fortere
Produser kvalitetsmateriale klart til bruk og salg
Bli fortere ferdig
Previous
Next

Utfordringen

Tradisjonell sikteskuffer = 30 m3/h
MB-S sikteskuffer = 60 m3/h

Med en MB-S enhet, kan du doble produksjonsraten din!

Se forskjellen selv i denne korte videoen!

Hva annet kan en sikteskuffe brukes til?

Redusere knusetiden

Når en av MB sine kunder ønsket å unngå å stoppe opp knuseren sin med store biter med kalkstein fra tidligere utgraving, kjøpte de en MB-S18 sikteskuffe. Med sikteskuffen kunne de veksle mellom å separere det mindre materiale fra de store steinene, for å så bruke knuseren for å bruke knuseren til å redusere kalksteinen ned til ønsket størrelse for videre salg.

Ved å bruke sikteskuffen både før og etter de knuste kalksteinen, reduserte de tiden det tok å knuse med minst 60%. De reduserte i tillegg mengden nedetid ved å ikke ha noe materiale som kunne stoppe opp knuseren deres.

Resirkulere rivningsavfall              

En annen kunde ønsket å produsere sin egne utfylling til prosjektet sitt ved å gjenvinne rivningsavfall. For å separere de større bitene med avfall, samtidig som de blandet det med jord, kjøpte de en MB-S18 sikteskuffe.

Med denne enheten, klarte de å vellykket blande de to materialene og bruke det på nytt som utfylling. De eliminerte også behovet for å kjøpe materiale til utfylling, samt spare på kostnadene av hva det hadde kostet å transportere det.

Informasjon hentet fra MB-Crusher.