fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vei og anlegg kampanje

Vi feirer vår og messestart med noen skikkelig gode rabatter! Se en liten oversikt nedenfor, og besøk oss gjerne på MEFA i Stavanger, Vei og Anlegg i Lillestrøm og NNBA i Tromsø!

Entrack er Norges største og mest komplette leverandør av gummibelter og understell til mini- og store maskiner. Vi har til enhver tid et stort lager av de fleste typer understell og gummibelter. Vi fører gummibelter i alt fra små flishuggere til store dumpere på gummibelter.

Vi skaffer alt av understell til alle typer maskiner og merker. Vi vet at pris og kvalitet er viktig. Derfor har vi valgt noen leverandører som vi vet vi kan stole på når det kommer til kvalitet, leveringsdyktighet og pris.

Vi lagerfører gummibelter til merker som Kobelco, Kubota, Volvo, Hitachi, Komatsu, Airman, Caterpillar, New Holland, Doosan, JCB, Takeuchi, Morooka og flere.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Gummibelter

Ved komprimering/pakking av sand, grus, steinstøv og asfalt er det viktig å velge riktig størrelse på komprimatoren.
Til og med antall overfarter av det som skal komprimeres betyr mye for sluttresultatet. Rett vekt kombinert med riktig antall overfarter gir det beste resultatet. Rett vekt på maskin og rett antall komprimeringer står angitt i landets byggenormer.
Generelt kan man si at grovt materiell som sprengstein krever en større maskin, mens finere masser som sand og grus generelt behøver en mindre maskin. Bunnplatene på disse maskinen er også konstruert for å forhindre dannelse av spor ved asfaltarbeid.

>> Se utvalget her

Som importør av tenner og tilbehør kan Entrack levere disse varene til meget fordelaktige priser. Vi har stort sett de fleste typer tenner, tannholdere, låsepinner, hjørnebeskyttere, frontbeskyttere, sidebeskyttere, kniver og annet tilbehør som du trenger for å fornye dine grave- eller hjullasterskuffer.

Med høyeste kvalitet og riktig pris tilbyr vi den beste totaløkonomi for din bedrift.

>> Se utvalget her