fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Modell roller RDH760

RDH 760 har en stor 65 liters vanntank laget av sterkt plastmateriale.

Vekt: 82 kg
BxL stampefot280 x 280 mm
MotorHatz 1B20
Tank: 2,5 liter

Drivstoff: Diesel
Motoreffekt: 3,5 kW
Slagkraft17,5 kN
Packningsdjup: 70 cm

Vibrasjonsfrekvens: 10-12 Hz
Hand / arm vibrasjoner HAV: 6,1 m / s2 (ihht ISO 5349 på grusunderlag)
Garantert lydeffektnivå: 105,4  db(A)
Lydtrykk ved opreatør: 96,2  db(A)

Vibrasjonsvals med dobbel trommel
For komprimering av jord og asfalt

Alle våre maskinmodeller er allsidige og enkle å bruke. De er også holdbare og pålitelige, noe som betyr lavere drifts- og vedlikeholdskostnader. Swepac RDH 760 er en enkel å manøvrere håndstyrt dobbeltrommel for jord- og asfaltbruk. Det kompletterer vårt utvalg av vibrasjonsplater og er egnet for fortau, sykkelveier, gårdsplasser og lekeplasser.

Rolleren er enkel å starte og er tilgjengelig med mekanisk eller elektrisk start. Den har en pålitelig Hatz-dieselmotor med et fullt hydraulisk system med innebygd kjøler for optimal produktivitet. Det hydrauliske systemet er godt beskyttet under vanntanken. En mekanisk parkeringsbrems sikrer sikker parkering.

Av sikkerhetsmessige årsaker har den en dødmanns trykkstopp, og spakene for hastighet, retning og vibrasjon er ergonomisk plassert i håndtaket. Dobbelttrommene er glatte uten skarpe kanter på hjørnene for å forhindre merker i asfalt eller jord. Effektive skrapere på begge trommene holder dem rene fra å feste asfalt.

RDH 760 har en stor 65 liters vanntank laget av sterkt plastmateriale. Tanken er lett å fjerne når den ikke er nødvendig. Maskinen er enkel å bruke og har et minimum av overheng som gir ledig plass fra hinder og vegger, praktisk i trange steder som gårdsplasser og kjøreveier. Service og vedlikehold er forenklet med en sammenleggbar beskyttelsesramme som gir ledig plass til viktige komponenter.

Swepac RDH 760 er enkel å transportere med et sterkt løfteutstyr midt på rullen.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!