fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kobelco SK260LC-10E

Kobelco SK260LC-10E med redusert drivstofforbruk og bedret miljøeffektivitet.

Vekt: 26,6 tonn
Effekt: 138 kW/2,100 min-1 (ISO14396)
Motor: HINO J05EUN-KSSD

Motortype: Vannavkjølt 4-takts diesel med direkte innsprøytning, turbolader og Intercooler, 4 syl.
L/B/H: 1022 / 319 / 322 cm

Gravedybde: 700 cm
Gravehøyde: 980 cm
Rekkevidde: 1030 cm

Kompakt og tøff

KOBELCO-ingeniører arbeider kontinuerlig med å finne bedre drivstoffeffektivitet og renere eksosutslipp. I den forbindelse har de kombinert en nyutviklet motor med KOBELCOs eget energieffektiv system. Resultatet er en maskin som sprenger grenser for miljøansvarlig drift.

Ny miljøvennlig motor
Neste generasjons elektroniske motorkontroll. Den nye, elektronisk kontrollerte common rail-motoren har er delt drivstoffinjeksjon ved høyt trykk og forbedret presisjon. Den er utstyrt med en EGR-kjøler, og et DP-filter med høy effekt på grunn av optimert forbrenning som reduserer PM- og NOx-utslippene betraktelig.

(ECO-modus, sammenlignet med S-modus på tidligere maskiner)

NYHET ! SCR-systemet med DEF / AdBlue
Motorens eksosanlegg har en SCR-system som konverterer NOx-utslippene til ufarlig nitrogen og vannKombinerer man dette med et post-eksosgassbehandlingssystem som fanger opp og disponerer PM, har SK260LC en mye renere eksos som oppfyller Stage IV utslippsstandarder.

NOx-reduksjon nivå
(Sammenlignet med tidligere modeller) – Omtrent 80reduksjon av NOx.

Drivstoffeffektiv
Om lag 15% reduksjon. Den nye ECO-modusen gir maksimalt om lag 15 % reduksjon av drivstofforbruket. (sammenlignet med tidligere modeller)

PM-reduksjon
Om lag 88% reduksjon. Etter innføringen av 2006-forskriftene har PM-utslippene blitt redusert med om lag 88 %, og NOx-utslippene med om lag 44 %.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!