fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Anleggshengere

Serien av anleggshengere fra Indespension er laget med tanke på å dekke leiebehovene i bygg- og anleggsbransjen, og er robuste, innovative og driftssikre. Som markedsleder og leverandør til de største anleggsselskapene i Storbritannia kan vi tilby en omfattende serie produkter med helsveiset og varmforsinket chassis, engangsforseglede lagre og andre funksjoner som blant annet skuffestøtter, forlengede koblingsstenger og fastboltede, vektbærende skvettskjermer.

 

Serien med anleggshengere har en totalvekt på mellom 2700 og 3500 kg, noe som gir en nyttelast på mellom 2130 kg og 2910 kg avhengig av hvilken modell som er valgt. Det gir kunden fleksibilitet og valgmuligheter ut fra behov.

 

Som standard har alle anleggshengerne fra Indespension EU-godkjente lyspærer og er ECWVTA-godkjent (European Community Whole Vehicle Type Approved), noe som garanterer at de kan brukes på veier i hele Europa og holder høyeste standard med hensyn til kvalitet.

Meld deg på nyhetsbrev

Av og til har vi noen skikkelige gode tilbud, og spennende produktnyheter. Vil du høre om de først? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de rett i postkassa!

Du er nå påmeldt!