fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Entrack Utleie AS kjøper Xtraflex Maskinutleie AS i Moss

Det ble den 01.03.2021 inngått avtale mellom Entrack Utleie AS og Xtraflex Maskinutleie AS om overtagelse av aksjemajoriteten i selskapet. Entrack Utleie kjøper 70% av aksjene i Xtraflex Maskinutleie som blir en del av Entrack konsernet.

Det er med stor glede og iver vi inngår denne avtalen, sier Trond Berkana som er Daglig leder i Entrack Utleie og morselskapet Entrack AS. Dette gir oss en mulighet til å etablere oss i Viken hvor vi lenge har sett på muligheter for å komme i posisjon. Og med en fantastisk beliggenhet kun 10 meter fra E6 og med lett adkomst.

På denne avdelingen vil vi både ha vår utleie, og et fullt Entrack sortiment med unntak av nye Kobelco maskiner siden dette er Beck Maskin sitt område. Men det vil bli mulig å leie Kobelco maskiner fra 1 til 50 tonn sammen med resten av sortimentet til Entrack. Vi vil også kunne tilby lifter og andre typiske produkter for utleieselskaper fra denne avdelingen. Tilbakemeldingen fra nye og gamle kunder er overveldende med tanke på responsen rundt dette med en fullverdig Entrack avdeling i området.

Knut Haugen vil fortsette som daglig leder for Entrack Utleie Viken AS, som selskapets nye juridiske navn vil være. Men på skiltene vil det bare stå Entrack Utleie. Knut og Kent som har drevet selskapet tidligere blir med videre i driften. 

Vi skal jobbe i hele Viken med utleie, så det er nok ikke lenge før vi trenger flere folk, forteller Knut optimistisk. Med den satsningen vi skal ha her, med utleie, salg av maskiner, deler og utstyr, vil vi kunne tilby det kundene trenger. Vi ligger strategisk plassert mellom Moss og Råde langs E6, og vil kunne serve hele gamle Østfold på en god måte.

Vi satser på å være i full drift i løpet av mars måned og ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig handel.

Daglig leder i Entrack AS og Entrack Utleie AS,
Trond Berkana
Daglig leder Knut Haugen sammen med Kent Koch i tidligere Xtraflex AS, nå Entrack Utleie Viken AS.